Winne

"Pomp die s***"

POMP DIE S*** Lyrics by Winne
Ja... beat wat harder in m'n koptelefoon asjeblieft
Beat nog wat harder man
Pomp die s*** gewoon man
Ja ja
Zo is het goed
Rotterdam is de thuishaven, beter nog Kruiskade.
Tot de dood geef ik m'n leven bloot op geluidsdragers.
Je volgt de gele-trui drager, de scene heeft me nodig als Surinaamse families huisvaders.
Kan met 1 vinger een vuist maken, want ik hoef alleen te wijzen maar ik heb niks te bewijzen en, er is niets wat m'n pen niet kan beschrijven, maffia werkwijze, we dwingen rappers te zwijgen.
Kwam in de game en ik heb nooit gekropen, Winne aan slag staat gelijk aan 4 wijd, ik kon gelijk lopen.
Geen dobbelsteen, ik gooi hoge ogen naar skunkers. mijn product, de beste verkoop van Nederlandse bodem.
De Rotterdamse verlosser, het maakt niet uit wat je opoffert ik drop toffer, waar is je koffer. inpakken en wegwezen, wat ik kom doen?
uitpakken en lesgeven, Winne een betweter.
refrain:
Pomp je vuist in de lucht, Rotterdam is terug.
Pomp die s*** door de speakers hier is weer een klassieker, pomp die s*** net als een lekke band en laat de buren maar ouwehoeren, pomp die s*** het is lekker man. eh, niet te zuinig met het volume ben je verlamd van je nek tot je voeten je moet het voelen, ja eh niet te zuinig met het volume, ben je verlamd van je nek tot je voeten je moet me voelen.

Jullie claimen lauwness maar zijn helemaal niet gek. de flow is heilig water ik rap wie ik zegen met track, blaas leven in rap. breng je terug naar de grond beginselen net als een breaker in de six step. (jep) jullie missen de essentie en ik zeg tekst technisch is de next level perfectie wie rapt flexi huh? wat schiet je te binnen?
opgezwolle, duvelduvel of winne? ja ik ga op tenen staan, zonder pardon, de gave komt van boven en jullie spugen benedenmaat. geef acht, 't is de generaal, en rappers worden opgevoed dus kijk me aan als ik tegen je praat. duld geen tegenspraak, doe deze s*** omdat het moet. kakkerlakken, eigenlijk ben ik ook tegen haat, als ik televisie kijk moet ik blijven zappen, 'k ben allergisch voor die kaka mc's ik haat rappers.
refrain

Verschrikkelijk ziek als h*****, maar zoek mn heil in de muziek. geen stagedive toch op handen gedragen door het publiek. wat ik vind van kritiek? check die track van uniq, ik ben de volgende. vraag me nou niet of ik ben voorgepiept. sinds top 3 is er veel veranderd. ik drink er op maar blijf gewoon nuchter als autochtone Nederlanders, lekker een track op het net met een inpakt van een hiroschima, tsunami of Katrina, Winne of discipline, ik ben vastberaden.en m'n rijms zijn doordacht als moord met voorbedachte rade. kom me halen op Kruiskade, ga bij jezelf te raden, wie spuugt die dikke s*** als ik zonder z'n keel te schrapen? je moet niet veel vragen, en rappers willen lopen met m'n flow, maar die s*** is water naar zee dragen,. (nog een keer) je moet niet veel vragen, pomp je vuist in de lucht Rotterdam die echte hiphop is terug

refrain
  • 6711 Likes
  • 2011 Views
  • 237 Comments
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z